Plugg dagHej från sängen! Här ligger jag och pluggar med regn o rusk utanför fönstret med en kopp kaffe och en härlig känsla i kroppen efter ett sjukt bra intervallpass! Idag är det plugg som gäller. Dags att ta tag i det här och lägga i en högre växel för nu är det 2 v kvar till sommarlov o sista tentan! Heja heja! Fan så bra jag är som klarat mig igenom detta läsår med inte en enda omtenta eller underkänt arbete trots en sjukt låg ambitionsnivå eller plugg motivation.. Men som sagt 2 v kvar sen till hösten så går man in på termin 4! Helt sjukt! Snart klar!

Men först ska jag bli fru till blivande Marcus Landin och Gud så jag längtar! Hoppas att det blir en solig dag! Peppar peppar. Kyrka, fest, menyval, tårta, klänning och kostym samt smådetaljer som skor o smycken är klara! Jag håller på med bordsplaceringen fortfarande och om 2 v ska vi detaljplanera med Stallis inför middagen. Dags att börja tänka på vad man ska skriva i sina löften!! Hörni vad skriver man egentligen? Åh så mkt man vill säga men så svårt att formulera sig. 

Lite läskigt är det att lova någon, oavsett vem, för alltid. För alltid?! Visst man kan skilja sig som det ser ut i samhället idag men hur kul är det? Man gifter ju sig för att man tror och vågar chansa på varandra och hoppas på ett alltid! Sen vet man ju aldrig så klart. Men Marcus är verkligen den rätta för mig. Han förstår mig. (Iallafall bättre än dem flesta!) han respekterar mig och passar bra in i min familj dessutom tycker han om dem och dem verkar tycka bra om honom. Mest av allt är han min trygghet. Han är min familj. Känns som om det är vi mot världen! ( vet att det låter knäppt) men så länge jag har Marcus så har jag det jag behöver. 

Att man efter 3 års tid fortfarande längtar efter varandra under dagarna. Att man kan skratta o gråta o va sig själv. Att vi alltid har varandra i vårt o tort och att jag fortfarande får pirr i magen av att se honom naken! Min larssa <33 är inte det kärlek? Jag älskar dig Marcus!

#1 - - Jasmine:

Lycka till med pluggandet! :)