God morgon världen!

Idag måndag har jag varit uppe sjukt tidigt och styrketränat innan frukost och skola! Sitter nu på tåget ska dra i mig en gröt i matlåda och är på g mot Uppsala för en heldag med grupparbete! Nu är det bara en redovisning imorgon och sen en tenta kvar! Tentan är 5 juni och vi har 10 inläsningingsdagar vilket betyder att jag kan va hemma i solan och plugga men jag måste plugga så ska inte boka in nå annat för jag hinner inte.. Kämpa sista 2 veckorna! Sen är det ju sommarlov. Men helst hade jag velat jobba .. Är luspank denna månad och får bara halva studielånet... 

Jaja, ikväll efter skolan kommer Aida till oss för lite bröllopsplanering (hon är Toastmadame) och även lite käk! Ser jag fram emot :) 

I helgen var vi i fredags på krogen nere på hörnet hos oss som heter Mellow. Vi var där med Thompa vilket var supertrevligt! I lördags sprang jag från stan till Spånga och sedan blev vi kvar där för att grilla och kolla Eurovision. Go mums Måns!

Igår söndag tog vi tag i veckohandling, städning och träning efter en hel förmiddag i solen i Spånga. På kvällen såg vi filmen Wild och tog take out mat. BRA HELG! 

Önskar er en bra vecka/ S