Om mindre än två timmar...HELG.

Okej, hörni. Just nu sitter jag på jobbet.Spyr på det här. (Där kom det) Nu när man sagt upp sig får man väl ändå säga att jobbet är så tråkigt så jag dör. Klagomål klagomål..

Om 1h 10 min tar jag helg och nästa vecka blir min sista vecka på kundtjänst. Sen har jag lärt mig att stilla sittande med telen i örat...EJ min grej!

Jag känner mig inte på topp idag. Ont i huvudet, trött, ont i nacken, ont i kroppen, irriterad och MAGEN är cp.
BLÄ. BLÄ.BLÄ ..(Jag vet, ryck upp dig!) Men när jag kommer hem så kommer jag bli glad när jag får dega med Marcus på soffan med god mat efter en promenad eller springtur.

Jag var btw på världens sämsta Body pump pass tillsammans med Elin imorse. Dem tog bort benlåten och bröstlåten samt kortade ner axlar och triceps ..sen tappade hon bort sig flera gr.

Längtar tills dess att jag får börja instruera i nya Märsta! På lördag håller Marcus sitt sista pass i jakan..sen är vi Märsta all in. Vi har fått byggt ett liv kring Märsta nu när båda också kommer jobba där!

Har jag sagt att jag ska bli brevbärare i Märsta? 3 min ifrån våran lägenhet? Yepp. Det blir nog bra. Aktivt jobb med mycket motion och utomhus i solen dessutom :D

Hörni trevlig fredag!
Visa fler inlägg