Life doesn't always turn out the way u wanted but sometimes close to it..

Lämnade precis solstolen pga av molnen. Har nu krypit ner i min nybäddade säng i mitt städade rum med en kaffekopp i handen. Sitter och funderar på hur jag ska göra med mobilen. Min har pajat och har nu en gammal Ericsson..ska få en ny mobil av morfar men vill inte hålla på med nytt abbonemang och mobilnr. etc. igen. Det har jag redan gjort .. hatar det..älskade mitt gamla nr. Men frågan är vad jag ska ta för mobil..pallar typ inte touchscreen längre. Tkr det e jobbigt. Kanske tar över Lindas iphone nu när hon köpt en ny men vet inte.

Funderar också på hur allt kommer bli till hösten! Vill bara veta om jag kommer in på mina linjer så jag kan börja överväga mina alternativ. När mamma kommer hem imorgon ska vi skicka in mina Au pair papper och börja söka familj. Just nu lutar det ganska mycket åt det hållet men samtidigt är jag så sugen på att börja plugga igen! Vet ju vad jag vill bli (dietist och PT) men jag har väl egentligen inte direkt bråttom. Grejen är att jag vill verkligen flytta hemifrån .. är sjukt redo för det just nu.

Sen funderar jag på om man ska åka nånstans i sommar..men vart? och det bör va billigt då kassan inte direkt är full ..Snart får man iaf tillbaka pengar från skatten.

Finns ändå ganska mkt kul som jag ser fram emot i sommar.. Just nu står SATC2 bio, Grönan, Kvällar på Josefinas och Snaps, GÖTEBORG, FF här hemma i två veckor på schemat. Hoppas bara på en sista minuten med Nesan också :D
Visa fler inlägg