Höst.

Hösten är här. Skolan har börjat. Frosten på bilarna på morgonen. Mörka kvällar och tända ljus. Älskar att få ta på mig stövlar, skinjacka och halsduk! Det är verkligen min favorit årstid. 

På fredag har jag och Marcus varit tillsammans i 3 år! Oj va tiden går men Gud så mycket vi har hunnit med, jag och min MAN. ;) Nästa vecka fyller man 25 också.. 

Just nu dock så har jag åkt på nackspärr. Är jätte trött och sliten och de märks på humöret. Träningen känns off gentemot hur det brukar kännas. Känns som kroppen inge svarar som jag vill. Nya kost/träningsupplägget har gjort att jag efter dessa 2 v hamnat längre bort från målet istället för ett steg närmare. Känns så där. Men har lärt mig att det jag blir starkare av att bara sadla om och inte låta de påverka mig. Men det är svårt :) 

Ja tar nya tag med lite extra motivation och med en positiv inställning denna vecka! Bebistankar..

Vet inte vad det är men enda sen bröllopet så har jag gått i bebistankar. Alla barn jag ser berör mig på ett sett som det inte gjort tidigare. En längtar har vuxit fram som är mycket starkare än innan. Och jag känner mig så mentalt och fysiskt redo! Stark och frisk och lycklig! Nu är det bara skola tills nästa jul kvar o jag väntar med spänning på vad som komma skall <3 

Mitt största mål med livet är att få bli mamma! Alltid varit. Underbart. 


En bild på mig och Tyra från igår. (Älskar den här bilden) :)
Visa fler inlägg