Hundra tankar denna morgon!


Träningen går jättebra just nu! Underbart att känns sig stark och hyfsat skadefri! Har lite känningar under foten om jag varit slarvig med min vila! Men försöker hålla min vilodag varje vecka. jaha så ska jag springa marathon som jag så förbannat tränat inför i drygt 8 mån..... NEJ. Därför att för mig är det viktigare att kunna springa så ofta som jag kan nu utan att få ont. Kroppen har inte sprungit över 2 mil nu på snart 3 mån sen skadan och är definitivt då inte redo för 4 mil. Ja det är tråkigt. Men huvudsaken är att jag inte ger upp eller mår dåligt. Jag mår hur bra som helst och min kärlek till löpningen och min nuvarande träning är så mkt viktigare än 1 lopp! Idag springer jag flera gånger i veckan och ja älskar de! ( svårt att förstå för dem som inte gillar löpning) men de är den bästa känslan!


Att vara eller inte vara?

Ska jag vara duktig? Ta tag i sista tentan och gå ut denna termin som en vinnare? Jag vet ärligt inte! Vad gör det om jag restar en ända tenta? Jag har så fruktansvärt svårt att hitta motivationen till plugget nu! Vet att jag måste plugga från morgon till kväll men de går inte! Gåller att ta ett beslut idag om hur jag ska göra så jag har tid att plugga in allt. 

Samtidigt har jag längtar efter helg och att få vara med Marcus. Vi måste verkligen hämta hans kostym, mitt pass och åka till Ikea...

Mitt fokus är helt klart på bröllopet! Tiden går ju så fort! Nu väller det in saker att fixa med och det är ju allt man längtat efter att få pula med nu under sommaren! Sa jag att vi beställt och lagt handpenning på min vigselring?! Åh den är en dröm! 

Idag ska jag till min frisörska Ninna och slinga håret! Hon är grym på att lösa problem och komma med goda råd.. Ska höra med henne om alla grubbel.

Ha en bra Torsdag! /S