Utbildning och praktik

Det är otroligt mycket nu. Imorgon är det prov och efter provet är klart så går man domen haha. Vi får se helt enkelt! 

Egna träningen går framåt men läggs inte så mkt tid på då man har utv hela dagarna och kommer hem till plugg..

Men lite utveckling har jag nog gjort iaf.


God afton mina kära vänner!

Körigt dag minst sagt men ack jag klarade mig galant ändå. Pt redovisning, sjuk tjej med hög feber, repan möte på jobbet, handling och nu kl 21.30 är man hemma. Dessutom blev tåget knas och stannade i Upplands Väsby så ersättnings buss för de flesta utom mig då som hade sambo som ställde upp. 

Nu börjar pt utbildningen lida mot sitt slut och jag längtar tills jag e klar så jag kan dels återgå till mitt älskade sats men också för att jag kan få mer kvalitets tid med Marcus. Kanske äntligen få träffa mina vänner och familj..

Dock vill jag nämna att denna utbildning har varit det mest givande jag gjort hittills i utb. Syfte. Helt klart värt all svett och alla tårar ;)

Kram på er och god natt.

Aldrig ge upp.

Att gå utbildningen för Personlig tränare har gett mig otroligt mycket insikt. Inte bara om mig själv men även om andra. Jag är mer med veten om dem fel jag gör med min träning/ min kropp och min kost och mer avslappnad kring viktnedgång. Jag vill bli stark, jag vill prestera, jag vill lyfta tungt, va explosiv, va uthållig, ha bra spänst ..AA, nu kommande period är det mycket mer mat som gäller, mindre småätande och mer satsning kring näringsbehovet! Jag planerar och vrider och vänder på upplägg och kost. Ni kommer få ta del av detta. Vill man nu börja bli konsulterad utav mig eller rådfråga så shoot. Men vill ni bli tränade när jag fått min licens får ni casha lite ;)

I here by declare my blog open again....
Visa fler inlägg