When will it stop?

Jag mår inte kanon just nu. BIG surprise .. Upp och ned ner och upp.
Varje morgon vaknar jag upp med en hopplös känsla i magen. Vad händer med min kropp? dem säger att jag inte är sjuk men jag känner mig inte frisk. Är jag deprimerad? inbillar jag mig? Jag vet inte. Jag kan inte bli av med känslan av att jag är sjuk och har varit det länge men att läkarna inte hittar det. Jag tror att jag har cancer eller något liknande. Aa, jag vet hur det låter men det är vad jag har trott och tror. för mycket är fel för att jag ska va helt frisk.

Here I go again..

Det händer rätt mycket just nu. En del jag inte kan prata om än och en del jag känner jag bör behålla för mig själv men det är mycket tankar som cirkulerar. Vad vill jag göra? Vem är jag? Vem vill jag va? Hur vill jag leva? Varför vill jag ha de si och inte så...Tankarna snurrar.¨¨¨

Jag kör på med mitt mål med träningen. Har fått lite bakslag med ryggen som börjat krångla lite ..Mest knäna som är lite överbelastade nu dock. Naprapat besök igår.

Sen har jag börjat på ppiller så jag har sjukligt ont i huvudet .. Det verkar inte vilja lätta heller. Har 3 cykelpass i veckan nu som jag varken vet är bra eller dåligt för min egen del. .. Kul som fan men kommer min kropp kunna köra 3 cykelpass och träna hårt med min fokus som just nu är styrkan .. I dont know.

Älskat att instruera dock. Ska börja lägga upp lite ny musik nu här. Måste variera mig för jag tröttnar så fort.

I övrigt väntar jag på att få komma igång med ptn nu. Måste bli helt klar med det praktiska och sedan gå på en ptrekrytering via Sats.
Bör va igång i slutet av denna månad iallafall :)

Snart kommer besked om skola. Se hur det blir med det.

Ha en bra Torsdag.
Visa fler inlägg