Sjukling..

Hej trött tjej med hög feber och huvudvärk!
Jag har varit sjuk i snart tre dagar..Har inte tränat på två dagar!! Åh, I hate that!! Men idag känner jag mig lite bättre..jag ska nog försöka gå ut och gå senare idag. Få lite frisk luft! Definitivt ingen powerwalk för det orkar inte min kropp. Jag känner mig jättesvag. :/
Har inte tid att va sjuk! Massa kul som händer denna vecka. Min vän Elin från Umeå kom iförrgår hit och sov hos oss! Åh, underbara Elin. Hon är alltid saknad! Sen idag kommer Linda va i Stockholm! Va så länge sedan jag såg henne nu igen och vill verkligen träffa henne ikväll som planerat! Imorgon är det studentmottagning för Rebecca och sen utgång med dem bästa ..om jag orkar! Men det har varit tanken sen flera veckor tillbaka så..I helgen ska jag jobba väldigt mycket så jag måååste bli frisk först!
Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen vila kvar här på soffan till någon film kanske :)

25 cm!

Jag har totalt på min kropp under mindre än 2 månaders tid tappat 25 cm! Jättelycklig är jag! Nu måste jag bara hålla i =) Den här helgen slank det nämligen ner väldigt mycket mat etc. Så tur att det är ny vecka! Ny vecka = Nya tag.
I helgen var vi barnvakt, hundvakt och husvakt åt Mamma och Thomas i Spånga. På fredagen solade jag och Jessi hela dagen, Cicci och jag tränade ett Body pump pass och sen grillade vi tillsammans hos oss i Spånga, Jag, Cicci,  Jocke, Jesper, Jessi, Anton och Filip. På lördagen drog vi till Norrtälje på dagen allihopa och Elin följde med! Vi knatade runt där och käka lunch. Sen åkte vi hemåt jag, Jesper och Filip. Vi myste i solen och sen åt vi tacos i soffan. När Filip somnat så badade jag och Jesper badkar med tända ljus. Myys!
På Söndagen skulle jag ha jobbat men blev lite ändrade planer pga att man va barnvakt. Så det blev lite roddande med Filip och en shoppingrunda i Stinsen. Jeppe köpte en helt ny garderob! Massa massa fina kläder som han va skitsnygg i ;)
Idag mår jag inge bra. Jag är typ sjuk. Låg och frossade inatt. Mådde lite illa men har mest just nu så jääkla ont i huvudet :/
Visa fler inlägg