Skriva av mig ..

Vet att det blir lite tjatigt nu för tiden med alla mina olka bantningsförsök och hit och dit ..Men bloggen är ju till för att jag ska kunna lätta mitt hjärta och min hjärna kanske framför allt... Just nu och sen en tid tillbaka, efter sommaren framför allt, så har jag varit otroligt missnöjd med min kropp. Jag vet inte vad det är men känns som jag bara forsätter öka i vikt utan att förstå varför ..så mkt som jag tränar!!? Och sååå dåligt äter jag inte!! Jag unnar mig mer än tidigare men vadå?! Asså borde inte blivit så här stor skillnad på så kort tid och av så lite förändringar ..Jag mår skit dåligt. Tror inte ni förstår..men många av er känner ju mig och vet att vikt för mig är VIKTIGT. Jag gör nu därför ett nytt försök och denna gång med mer motivation och hjälp från min partner in crime, Nea, och kvällspromenaderna med älskade fossli så ska det nog gå vägen! Blir striktare än striktast med min kost nu. Here wo go for real..Godisförbud till Midsommar, Sluta röka helt från och med idag..no exceptions. Det är bara köraaaaa nu. Upp till bevis ..pinsamt om jag inte klarar det här nu. wish me luck again.

HELG!

YES, nu ere helg! Gårdagen spenderades tillsammans med bästa Cecilia och lill fjompen! Hon hämtade mig på Barkarbystation så åkte vi och handlade mat och mys. Sen åt vi nån röra med pepparotscreme och hamburgekött på mörkt fröbröd med ruccolasallad! Jag drack självklart lite rödvin också..Sen blev det mycket mörk choklad för min del, gurka, morot och dipp till filmen Something Borrowed! Den va jättebra och lättsam på en fredagkväll efter jobbet. För i övrigt bestämde jag mig ännu en gång för att försöka sluta röka igår! Klarade mig 6 timmar och sen sket jag i det. Gah! Rökt två paket på 1,5 dag! Åh det är illa jag vet. Mitt resultat av träning blir inte så bra heller när jag röker så här mkt det vet jag men ändå .. På måndag ska ja bara sluta helt! inte ta nån ibland och inte feströka ..det går inte! Kanske inte klara mig helt fel fritt men ja ska klara det så småningom!
Sen HALLÅ! Är Linnea Jakobsson Nurmio i Sverige eller???!! WHAT THE FUCK ISÅFALL!!!!!

Trött.

Komma hem sent, börja tidigt, hinna träna och laga mat..Tar tid och på krafterna. Dåligt med roliga inlägg denna vecka.. men ja trivs iaf superbra på mitt jobb!
Nu vill jag bara kolla på SOA. Lite Jax och man mår bra..
Visa fler inlägg