God morgon,

Sitter och häller i mig kaffe som den idiot jag är..vilken självklart resulterar i svullen mage och en kropp som darrar av allt jäkla koffein. Jag ska snart lämna kidsen på dagis och sen ska jag träna intensivt eftersom jag inte har så mycket tid! Efter det måste jag hem till mamma och möta upp Nea. Vi ska köpa sprit på bolaget till flaket bla, hjälpa till med uppsättning av tält och fixandes av mat osv. Sen vill man ju hinna sola sina bleka ben inför morgondagen också. Nu kan jag tänka mig att det är rätt nervösa alla studenter för nu ere nära...

Hemma.

Happ, då var man hemma efter 2 löprundor i veddesta spåret, en trip till Norrtälje där man besiktgade bilen och ett besök hos fröken fossli. Vi handlade på Willys där jag jagade Anton i hela butiken tills jag typ badade i svett och sen åt vi middag på Emils.. Jocke bjöd mig på en avocadosallad med parmaskinka som va skitgod. Efter det kollade vi på filmen Rango och åt jordgubbar och melon :)
Nu är jag som sagt hemma i Skälby och tänkte lägga mig och kolla på ett avsnitt av Entourage. Imorgon är det full rulle inför J's student!
God natt!
Btw. Känns sjukt bra att jag inte åt nå bakismat alls igår :)

60.

Efter en veckas mycket bättre käkande känns det jävligt mycket bättre och det märks på vågen med ca 3 kg :) Nice.
Visa fler inlägg