Fin dag i Umeå!

Imorse vaknade jag omkring 07.00. Åt min grötfrukost m. lingonsylt, banan och sojamjölk. Drog på mig springkläderna och sprang ca 40 min för att kickstarta morgonen inför plugg. Åkte till Universitetet omkring 9.00 och mötte upp Linda och Brita för att gå igenom Seminarieuppgifter. Hade Seminarium i en och en halv timma mellan 12-13.30. Sen satte jag och Elin oss på cafét och räkna lite matte.

Jag gick hem från Universitetet till mig men fick sällskap halva vägen av Elin :) Imorgon ska vi mötas upp iegn och kämpa med reaktionsformlerna ..

Nu har jag nyss gjort nötfärsbiffar på nötfärs, vitlök, sambal, 2 ägg, rosmarin, salt och peppar! Blev jättegoda ..kanske lite mycket sambal :P men men .. Jag gjorde världens kap på Ica för jag köpte nämligen ca 3200g nötfärs för mindre än 100 kr..DET ÄR BRA.

Nu ska jag vila en liten stund innan det är dags för minst två timmars plugg och minst 4 koppas kaffe .. :)


Mkt mkt fin dag i Umeå ..Nollgradigt, strålande sol och blå himmel. Minst sagt trivsamt här uppe i Norrland.

Motiverad!

Jag ska kriga. Jag ska fan klara det här. Tänker inte ge upp bara för att det känns tungt. Livet är inte alltid lätt men man får se det från den ljusa sidan ..När jag tagit mig igenom det här kommer jag vara ett steg närmare mitt mål! Att arbeta med kost och främja hälsa har varit mitt mål länge nu. Hur jag väljer att förvalta min kunskap från utbildningen är mitt val..vem har sagt att jag måste jobba på sjukhus till exempel?!¨

Nä nu jävlar ..Tänker slå mig själv på armen varje gång jag ens tänker tanken på att ge upp. Har jag tagit mig så här långt får jag åtminstonde lägga manken till och säga att jag gjort mitt bästa innan jag "ger upp".

Ja kanske blir en hejare på kemi? Vem vet!
Visa fler inlägg