Spelkväll!

Vi hade som sagt spelkväll igår och det va kul! Spelade spelen Malarky och Utan tvekan..Andreas vann! Innan dess blev vi bjudna på tre rätters. Det va supergott! Tack igen för en bra fredagskväll!
Nu ska jag om en stund byta om och ta mig till Sats! Det är som vanligt dags för spinning och core vis denna tid på en lördag. Får se hur det går för jag är väldigt väldigt trött pga vissa omständigheter haha ..................
Ikväll är det julfirande hos Pappa tillsammans med släkten! Farmor ska bjuda på kalkon!

Räknar ned tills det är hemgång .......

Nu vill jag bara hem. Jag vill ha FREDAG! Åh, så välbehövt! Denna vecka har varit seg som faan ..Tiden brukar ju rusa iväg men denna vecka har känts som en evighet. Men nu är det ju mindre än 5 timmar kvar tills man får helg faktiskt så jag klarar mig nog ..

Imorse åkte jag till Thomas och promenerade med honom och Linus innan jobbet nån halvtimma. Nu på lunchen har jag sprungit i regnrusket 40 min. Har även hunnit trycka i mig en kycklingsallad men längtar redan tills fikat för då ska jag äta keso med hasselnötter ....

Ikväll ska vi, Jag och Jesper, hem till Cicci och Jocke tillsammans med Erika och Andreas. Vi ska äta middag och spela spel :)

Visa fler inlägg