Snabba vändningar..

Oj, va allt har gått snabbt nu. Idag har dem som sagt varit här och kollat på lägenheten och det känns rätt lovande! Själv har man ju fortsatt söka massa jobb nu osv. Bla på en träningsanläggning inne i stan...HOPPAS dem hör av sig! Nu känns det verkligen på riktigt ..4 veckor kvar sen e man tillbaka i Sthlm igen. Tillbaka på ruta ett. 

Ikväll blir det först grillning hos Amanda m. resten av gänget. Sen ska jag förmodligen möta upp Linda och Marielle på All stars.

Tips på en riktigt god och hälsosam frukost!
Imorse åt jag Bovetegröt m. keso och frön (pumpa-, solros- och linfrön). Löskokt ägg på knäcke.


Slänger upp en bild på kvällens klädval sen ...

Valborg?

Morsning Korsning.

Trött, hemlängtan, omotiverad. 3 ord som passar bra just idag. Vet att ni där hemma har planer på att grilla i det fina vädret och sitta ute osv. Fan. Stockholm är som bäst nu! Skulle aldrig ha åkt hem under påsken för nu trivs jag verkligen ännu mindre här ..

Nu är det typ 33 dagar kvar tills jag flyttar hem! Josefin i min klass och hennes pojkvän kommer hit för att titta på lägenheten idag! Vore grymt om dem ville ta över den så fort som möjligt så jag slipper betala hyra för en tom lägenhet!

Om lite mindre än en timma ska jag ta en promenad till Iksu för att gå på pilates. Skulle egentligen gått på spinningen också men det pallar jag inte idag ..Nån dag måste man ju vila lite ifrån konditionsträningen ..

Hej så länge.

Fredaaaa.

Imorse gick jag upp och åt frukost vid ¨05.30, sprang till Iksu och gick på spinning samt core. Därefter promenerade jag snabbt hemåt till Teg. Hemma var det bara vända och promenera tillbaka till stan för en tid hos min fotvårdsterapeut :) Efter att mina fötter fått lite omvård tog jag bussen till skolan och var med på en kostdatalaboration.

Innan jag tog mig hem från skolan satt jag och pratade med Marielle ett tag..drack te och åt banan :) När jag kom hem åt jag mina nöttfärsbiffar till middag (även till lunch ...) och därefter var det meningen att jag skulle på fest men jag palla inte!

Min kväll har spenderats på soffan eller vardagsrumsgolvet bla framför Big Brother! Med ett undantag då jag halv sprang till Ica innan dem stängde och köpte keso och färska blåbär till fredagsmys :) Sen ett knäcke med kalkon till det..perfa!

Härlig fredag ..Nu ska jag krypa ner i kojsen och kolla på ett avsnitt av entourage tills jag somnar. Imorgonbitti är det träning på Iksu som gäller.

God natt alla.
Visa fler inlägg