RIMINI ITALIA

Har varit hemma hos Emelie och kollat på filmen, Dear John, som va skit bra! Innan det va vi på Sats i en och halv timma och gymma lite. Sen blev det en räk- och avokadosallad från Tasty's. Nu ska vi sova för vi ska upp 04.00 och sen bär det av mot Italien! Seee ya wouldn't wanna be yaaa ;D

Packning, städning och ingen jäkla solning!

Fan då .. Måste jag alltid vara ute i sista minuten. Det är skit fint väder och allt jag vill är att sola men icke sa nicke! Här ska det städas, packas osv. men men det är ju lätt värt det i slutändan och imorgon får jag ju sola hur mycket som helst :) Nu ska jag checka in Nea och mig via ryanairs hemsida och sen kommer hon, Finen och Elin och hämtar mig. Vi ska till Kista för Nea ska ta hål i örat och då ska jag passa på att byta en klänning som jag köpte idag. Fan, jag tog en sväng förbi Jakan C idag för jag tänkte köpa lite böcker, solkräm etc. Tror ni inte jag åker på en massa shopping inne på Hm iallafall. Gah! Dumma mig men jag vill ju vara extra fin i Rimini :D Tyvärr pallar jag inte visa vad jag köpt eftersom det mesta redan packats ned men när jag kommer hem ska jag lägga upp bilder tillsammans med bilderna därifrån. Vi hörs ikväll innan vi ska sova. Sen är det ITALY som gäller!!

Mot Arlanda!

God morgon, nu har man fått i sig lite frukost som bestod av A-fil med en blandning av müssli, flingor och persika. Samt två riskakor med leverpastej och gurka. Usch min mage är helt knas. Tror den är lite stressad och nervös inför den förmodliga flytten! Får försöka att inte tänka på det så mycket för idag har jag annat att göra. Ska snart skjutsa tjejerna till flygplatsen sen ska jag sätta igång med allt som måste göras idag. Tänker pressa in några soltimmar på dagen också och ikväll ska jag gå på ett body pump pass på Sats :)
Visa fler inlägg