Here I go again

Sitter i soffan hos padre och väntar på att han och resten ska komma hem. Linda och J har hämtat honom på Arlanda. Gud, vad jag skulle döda för att vara på väg dit nu och åka till nått varmt land. Sola och bada och shoppa skulle inte vara så dåligt nu. Mamma och Thomas kollar på sista minuten till Thailand. Jag vill också följa med, hallå?! Ibland suger det att vara vuxen och betala själv. Men men Mars är väl här snart hoppas jag! Paris!

Hela veckan ska jag bara vara hemma så mina vänner om ni har tid kan ni ju slå mig en pling? Den här veckan hoppas jag på att få träffa, den alltid sönderstressade, Caroline någon dag och sen ska vi mysa jag och Cicci (det är vi bra på hehe). Ska passa på att träna mycket också som vanligt och på tisdag blir det Simhallen :) Längtar tills jag kan söka in till GIH. Vill bara plugga nu känns det som, så jävla redo!

Coldest thing movin

Sitter hemma hos pappa och spelar Wi med Emil. Vi spelar golf, jag äger! Fick brons nyss men jag satsar på guldet ;) Stackars lillebror han är världens sämsta förlorare..just nu kämpar han mot tårarna för det går inge bra haha ... ärligt talat är han grymt duktig för sin ålder. Igår var jag bara hemma med Linda och barnen. Pappa är i London där han ska se fotbollslagen Fullham-Aston villa mötas idag. Vi kollade på Lets Dance och hade fredagsmys :) Idag får vi se vad som händer.. en sak som är säker är att jag ska träna men frågan är vad? Igår sprang jag ca 8 km på löpbandet innan jobbet. Angående jobbet så kommer jag ta en "pause" från Lindex ett tag. Känns bäst så men jag kollar nu vad jag ska hitta på för något annat. Nu måste jag angagera mig i spelet..vi har övergått till tennis och Emil spelar skiten av mig!
Visa fler inlägg