Well behaved women rarely make history

Ok, gör lite förändringar på bloggen nu! Började bli dags kände jag :) Håller på med en ny header som antagligen poppar upp snart. Until then..bare with me and my crapy design.

Apropå crapy så rockar jag mina mjukisbyxor idag. Så jäkla skönt! Vad jag längtat efter kylan så man kan mysa i soffan med mjukiskläder, filt och en kopp te! Synd bara att mjukisbyxorna sitter så det ser ut som om jag skitit på mig men men..kan inte hjälpas I love them. Nu ska jag ta mig ut på en Powerwalk i vääärldens bästa väder, soligt men kyligt och frisk luft! NICE

Chillin'

Tillbaka i soffan med sällskap av syrran. Snart kommer väl resten av familjen..dem är på Filips fotbollsträning. Idag har jag som sagt tränat. Det blev några kliv på crosstrainern och Shape. Sen har mamma och jag handlat på Ica men jag pratade mest med Jens :) Efter det åkte jag till Kista på en jobbintervju hos ett företag som heter Work 4 u. Det gick jättebra dem beslutade sig för mig på fem minuter men jag var tvungen att tacka nej när jag fick veta att tjänsten var ända fram till April. Jag vet vad jag vill göra i vår och det är att plugga till diestist. No doubt. Så det va ju lite synd men men..Nu ska jag gå och hjälpa mamma att göra äpplemos och äpplekräm av äpplena från våran trädgård. Sen ska hela familjen kolla på filmen The Bountyhunter som hyrdes igår.

Imorgon ska jag umgås med Linnea! Vi ska träna spinning och core och sen ska vi ha myskväll :) <3Visa fler inlägg