Dagens agenda.

Idag ska jag snart ut och stavgå en timma :) . Min frukost bestod av laktosfri fil med färska plommon, linfrön och müssli samt ett grovt bröd med prosciutto och avokado. Sen ska jag till skolan för att inhandla Yule: The studie of language på Frescati Akademibokhandeln och därefter på föreläsning med Mr. Alan. Min lunch kommer ersättas av Herbal life idag .. får se hur det går :/ Ska på familjeterapi idag också..såå kul eller INTE.

Söndagen i repris.

Igår blev det ingen träning på Sats heller. Mamma och jag gick på 1h 20 min powerwalk och pratade istället :) Hemma hos Karin på Herbal life försäljningen så fick man göra ett test för att se hur man ligger till procentuellt med sitt bla. bukfett (de farliga magfettet)och sin metaboliska ålder dvs. den ålder man har om man tittar på sina värden enligt vågen. Min metaboliska ålder var 16 år haha. Så jag kanske kan få va lite fjortis då?

På en skala 1-59 skulle man ligga mellan 1-12 för att inte tillhöra gruppen med mycket bukfett (12-59). Jag är stolt och chockad över att säga att jag landade på nr 1. Jag har alltså den lägsta procentuella mängden bukfett!

Jag köpte iallafall proteinpulver, fiskoljekoncentrat, aloe vera koncentrat och proteinbars. Jag blev nämligen tillsagd att om jag vill öka min fysiska gradering (få mer utav min träning) måste jag äta mer protein. Jag äter ju iprincip inge kött men det ska det bli ändring på!

På kvällen blev det en vegetarisksallad (typiskt mig) och Beckfilmen med J och Reb. Den va faktiskt bättre än förväntad då kritikerna sa att den var mellanmjölk. +++

Idag rullar studiebidraget in. Gotta love it!
Visa fler inlägg